סלט קפרזה
סלט קפרזה
סלט מהיר הכנה שנראה מיליון דולר ומזכיר טעמים של איטליה
מצרכים:
2 כדורים גדולים של מוצרלה טרייה
3-4 עגבניות אדומות בינוניות מוצקות
מספר גבעולי בזיליקום
שמן זית
חומץ בלסמי באיכות טובה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
חותכים את העגבניות לרוחב כך שיווצרו פרוסות עגולות.
חותכים את כדורי המוצרלה באופן דומה לקבלת פרוסות.
מסדרים בכלי יפה את הפרוסות בצורת רעפים – עגבנייה ומוצרלה לסירוגין,
עד שמשלימים עיגול שלם ברוחב הרצוי.
קורעים את עלי הבזיליקום ומפזרים בנדיבות מעל. אם אין עלי בזיליקום גם פסטו יעשה את העבודה.
מפזרים בנדיבות שמן זית, חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.
בתיאבון !