Blog Layout

סלט קפרזה

סלט קפרזה


סלט מהיר הכנה שנראה מיליון דולר ומזכיר טעמים של איטליה


מצרכים:

2 כדורים גדולים של מוצרלה טרייה 

3-4 עגבניות אדומות בינוניות מוצקות 

מספר גבעולי בזיליקום 

שמן זית

חומץ בלסמי באיכות טובה 

מלח ופלפל


אופן ההכנה:

חותכים את העגבניות לרוחב כך שיווצרו פרוסות עגולות.

חותכים את כדורי המוצרלה באופן דומה לקבלת פרוסות.

מסדרים בכלי יפה את הפרוסות בצורת רעפים – עגבנייה ומוצרלה לסירוגין,

עד שמשלימים עיגול שלם ברוחב הרצוי.

קורעים את עלי הבזיליקום ומפזרים בנדיבות מעל. אם אין עלי בזיליקום גם פסטו יעשה את העבודה.

מפזרים בנדיבות שמן זית, חומץ בלסמי ומתבלים במלח ופלפל.


בתיאבון !


מתכונים נוספים שאולי יעניינו אותך:

גרנולה תוצרת בית
מאת Lior Shemer 19 Feb, 2024
כמו רבים מכם גם אני חשבתי שלהכין גרנולה בבית זה הפיצ'קוק של החיים, אבל האמת שזה כל כך פשוט שזה מצחיק. המתכון הוא לגרנולה לא מתוקה, שאפשר להוסיף לה אח"כ סילאן או דבש מעליה.
ריבת בצל
19 Feb, 2024
אחת התוספות שאני יותר אוהב להגיש ליד הבשרים שלי הולכת מצוין ליד בשרים מעושנים, כבד עוף קצוץ או אפילו סתם על סנדוויץ' עם גבינה צהובה.
מרק חורפי מנחם, מלא בירקות וסמיך במידה
19 Feb, 2024
מרק חורפי מנחם, מלא בירקות וסמיך במידה בזכות הגריסים. ממליץ לבשל לאט על אש קטנה לפחות שעה וחצי שעתיים לפני הוספת הגריסים.
Show More
Share by: