אודות

הייעוד שלנו


בבית הספר לכישורי מטבח מאמינים שבישול הוא חוויה כיפית, נתינה שמגיעה מהלב, ושכל אחד יכול להצליח ולהיות שף במטבח הפרטי שלו.


אנו מזמינים אתכם, לרכוש מיומנויות קולינריות שישמשו אתכם יום יום ויישארו אתכם לכל החיים.


במסגרת המפגשים נערוך היכרות עם מגוון טכניקות: טיפול וחיתוך בירקות, שימוש בחומרי גלם, מה אתם חייבים שיהיה לכם במזווה, שיטות בישול שונות, מה לעזאזל מכינים היום לארוחת ערב (נמאס כבר מטוסט לא?), כלים שכדאי שיהיו לכם במטבח, קיצורי דרך וטיפים של אלופים, מנות מנצחות והמון התנסות בחומרים ותרגול מעשי.


כדי לשמש כסו-שף של מאיר אדוני צריך קצת יותר מהקורס הזה, אבל אין ספק שתרכשו מספיק כלים שיגרמו לכם לחוש מאוד בנח במטבח שלכם, להבין את חומרי הגלם השונים ולדעת איך לטפל נכון בכל מוצר ותהיו בעלי בטחון עצמי ויכולת להכין ארוחות שלמות ומגוון מנות מעולות שיקצרו מחמאות.

קצת עליי


אהלן, אני ליאור שמר, נשוי באושר לאורית ואבא לשלוש בנות מקסימות.

כבר מילדות אני זוכר את עצמי מבלה בין הסירים, כאשר המטבח היווה מאז ומתמיד חלק בלתי נפרד ממני.

לאחר שירות צבאי ארוך של 26 שנים בחיל האוויר, פרשתי מהצבא, והחלטתי לממש את אהבתי למטבח, ולהתמקד בתחום הקולינריה. לאחר שלמדתי, חקרתי, וטיילתי בארץ ובעולם, אני כיום הבעלים של קייטרינג חלבי בשם "קוקופלי אוכל מהלב" ושל קייטרינג בוטיק לבשרים מעושנים בשם "שני שמנים מעשנים".

אני מנצל את הידע והניסיון הקולינרי שצברתי במהלך השנים בשילוב אלפי שעות התכנון, החניכה וההדרכה בשירותי הצבאי ע"מ להעניק לכם בשמחה את כל הכישורים, התובנות והטיפים, הנדרשים ע"מ להצליח במטבח.

Share by: