קייטרינג בשרים ל-25 איש


זה הסבר על אירוע ספציפי של קייטרינג עד 25 איש בהגשה מעבר לכך אני כבר עושה בופה ...


אז רצית לדעת איך נראה אירוע של שני שמנים מעשנים?


מדובר על משתה בשרים מעושנים ויין, ארוחה מלאה ומטורפת לכל החושים.


הארוחה נפתחת במתאבן פתיחה וצ'ייסר אלכוהולי לכל אורח שמגיע. לאחר הגעת כל האורחים אנו מתיישבים ל"שולחן אבירים" שערוך בכל טוב - סלטים, מטבלים ורטבים, לחמי מחמצת וחמוצים – כל מה שצריך לנשנש לפני שהבשר מגיע. לאחר הסבר קצרצר שאני נותן על הערב שיגיע, מתחילות להגיע לשולחן מנות הבשר.


כל מנה מגיע בנפרד, אחת אחרי השנייה, כאשר כל מנה מוגשת בצורת הגשה ייחודית ובכלים ייעודיים תוך מתן הסברים מקצועיים על הנתחים השונים ושיטת ההכנה שלהם ועל נושאים הקשורים לעישון בשר.

ערב סטנדרטי כזה כולל 4-5 מנות של בשרים מעושנים שונים וכמובן מסתיים בפלטות קינוחים ייחודיים המבוססים על פירות, עוגות ושוקולדים במגוון טעמים ומרקמים.


הארוחה כוללת יין אדום חופשי, ושתייה קלה.


האירועים מאופיינים באווירה המשוחררת והנעימה שלהם, ביצירתיות גבוהה ובשימוש בחומרי גלם איכותיים, עונתיים וטריים, כאשר כל המנות הינן תוצרת בית, שאני מכין עבורכם במחשבה רבה.

הקייטרינג מתמחה באירועי בוטיק קטנים ברמת איכות ושירות גבוהה מאוד המעניקים לכם חוויה קולינארית ייחודית וארוחה חוויתית ומפנקת!


מעניין? דברו איתי ונסגור לכם אירוע עם בשר ...