המלצות

בבית הספר לכישורי מטבח מאמינים שבישול הוא חוויה כיפית, נתינה שמגיעה מהלב, ושכל אחד יכול להצליח ולהיות שף במטבח הפרטי שלו.


אנו מזמינים אתכם, לרכוש מיומנויות קולינריות שישמשו אתכם יום יום ויישארו אתכם לכל החיים.


במסגרת המפגשים נערוך היכרות עם מגוון טכניקות: טיפול וחיתוך בירקות, שימוש בחומרי גלם, מה אתם חייבים שיהיה לכם במזווה, שיטות בישול שונות, מה לעזאזל מכינים היום לארוחת ערב (נמאס כבר מטוסט לא ?), כלים שכדאי שיהיו לכם במטבח, קיצורי דרך וטיפים של אלופים, מנות מנצחות והמון התנסות בחומרים ותרגול מעשי.


כדי לשמש כסו-שף של מאיר אדוני אולי צריך קצת יותר מהקורס הזה, אבל אין ספק שתרכשו מספיק כלים שיגרמו לכם לחוש מאוד בנח במטבח שלכם, להבין את חומרי הגלם השונים ולדעת איך לטפל נכון בכל מוצר ותהיו בעלי בטחון עצמי ויכולת להכין ארוחות שלמות ומגוון מנות מעולות שיקצרו מחמאות.